Kırşehir'de İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Kırşehir\'de İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

HAK İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kayseri'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına giderken meydana gelen kazada yaralanan işçileri ziyaret etti Arslan: "Bu arkadaşlarımızı 1 Mayıs'ın ve HAK İŞ'in kahraman gazileri olarak ifade ediyoruz"

04.05.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kayseri'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına giderken bulundukları otobüsün Kırşehir yakınlarında devrilmesi sonucu yaralanan işçileri ziyaret etti.

Arslan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Cemil Elmas ve Turan Demirtaş'ı ziyaret ederek, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Arslan, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada can kaybı olmamasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Yaralı işçilerin bir bölümünün hastanelerde, diğer bölümünün ise evlerinde tedavisinin devam ettiğini anlatan Arslan, "Bu arkadaşlarımızı 1 Mayıs'ın ve HAK-İŞ'in kahraman gazileri olarak ifade ediyoruz. Tatillerini yolda geçirerek, HAK-İŞ'in barışçıl 1 Mayıs kutlamalarına destek amacıyla gelmeleri bizim için büyük onurdu. Keşke kaza olmasaydı da 1 Mayıs'ı beraber, coşkuyla kutlasaydık ama talihsiz bir kaza oldu" ifadesini kullandı.

Arslan, Kayseri'deki coşkuyu kazada yaralanan arkadaşlarıyla yaşayamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Allah'a şükrediyoruz, en azından arkadaşlarımızın hayati tehlikesi yok. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum, bizimle ziyarette bulundular. Onlar Büyükşehir Belediyesinin de çalışanlarıydı" diye konuştu.

Kayseri'de HAK-İŞ'in düzenlediği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına giden işçileri taşıyan otobüsün Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu 1'i ağır 37 kişi yaralanmıştı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de İşçileri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement