Kırşehir'de HDP'lilere Ait Dükkanları Yakan 30 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de HDP'lilere Ait Dükkanları Yakan 30 Kişi Gözaltına Alındı

Kırşehir\'de HDP\'lilere Ait Dükkanları Yakan 30 Kişi Gözaltına Alındı

Kırşehir'de dün terör protestoları sırasında 4 işyerinin yakılması, 13 işyerinin cam ve çerçevelerinin indirilmesinin ardından 30 kişi gözaltına alındı.

09.09.2015 17:16  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de dün terör protestoları sırasında 4 işyerinin yakılması, 13 işyerinin cam ve çerçevelerinin indirilmesinin ardından kente sessizlik hakim oldu. Yakılan ve tahrip edilen işyerlerindeki zarar belirleme çalışmaları başlarken, olaylarla ilgili 30 kişi gözaltına alındı. Bu arada MHP Kırşehir Milletvekili Yıldırım Türk'ün öncülüğünde Kırşehir'deki MHP il ve ilçe başkanları, sendika başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları ile öğleden sonra bir araya gelerek Kırşehir halkını sağduyuya davet edecekleri, işyerleri zarar gören esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunacakları ifade edildi.

KIRŞEHİR'DE NELER YAŞANMIŞTI

Kırşehir'de akşam saatlerinde terörü lanet yürüyüşü sırasında HDP'lilere ait iş yeri bir grup tarafından yakılmıştı. Olayda maddi hasar meydana gelmişti.

KİTABEVİNİ YAKTILAR

Yaklaşık 150 kişilik bir grup tekbir getirip, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atarak bir kitapevinin camlarını kırıp, dışarıdaki okul çantalarını ateşe vermişti. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Grup daha sonra tatlı salonu, çiğköfteci ile konfeksiyon mağazasını ateşe vermişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de HDP'lilere Ait Dükkanları Yakan 30 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement