Kırşehir'de, "Prestij Yol Projesi" - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de, "Prestij Yol Projesi"

Belediye Başkanı Bahçeci "Prestij Yolu Projemiz sayesinde Kırşehir eşsiz bir şehir haline gelecek." dedi.

18.12.2014 15:49  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Prestij Yolu Projesi sayesinde Kırşehir'in eşsiz bir şehir haline geleceğini, yolların daha modern ve kullanışlı olacağını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin yollarının daha güzel, kullanışlı ve modern görünümlü olması için başlayan Prestij Yolu Projesinin iki etap olarak uygulanacağını belirtti.

Projenin birinci etabı kapsamında, Kazankaya ve Şehit Bayram Köse Caddesi boyunca uzanan akslarda yaya, araç ve bisiklet yolu ile cep otoparkları yapımına başlandığını vurgulayan Bahçeci, şöyle devam etti:

"Projemizin ikinci etabında ise Kındam Kavşağı'ndan başlayan Dr. Sadık Ahmet Bulvarı ile Basın Anıtı Kavşağı'ndan başlayan Hacı Bektaş Bulvarı arasındaki yolun Yunus Emre Kavşağı'na kadar olan bölümü boyunca uzanan akslarda yine yaya, araç ve bisiklet yolu ile cep otoparklar yapılacak. Projemiz sayesinde yeşil alanlar ayrıştırılarak, şehir içi ulaşım akslarımızı modern görünümlü ve kullanımlı hale getirerek kent siluetinde değişikliler meydana getireceğiz."

Bahçeci, yaptıkları hizmetlerle Kırşehir'in yenilenerek büyüdüğüne işaret ederek, şunları kaydetti:

"Şehrimizi nakış gibi işlemek için adım adım nerede problem var ise ona yöneldik ve bütün projelerimizi yavaş yavaş hayata geçiriyoruz. Hizmetlerimizi sadece kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımız için değil köy ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanması için yapıyoruz. Hedeflerimize, vatandaşımızın desteği ve bize duyduğu güven sayesinde devam ettik. Bize olan güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık ve bundan sonra da çıkarmayacağız. Söz verdiğimiz her projeyi tamamladık ve 'Kırşehir'de yapılamaz' denilen işlere imza attık. Prestij Yolu projemiz sayesinde Kırşehir eşsiz bir şehir haline gelecek. Yollarımız daha modern ve kullanışlı olacak. Yaptığımız bu çalışma ile hem yayalar hem de araç kullanıcıları daha rahat edecek." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de, 'Prestij Yol Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement