Kırşehir'de Sağlık Çalışanları Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Sağlık Çalışanları Turnuvası Sona Erdi

Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği tarafından üyelerin kaynaşması amacıyla organize edilen halı saha turnuvası sona erdi.

29.11.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği tarafından üyelerin kaynaşması amacıyla organize edilen halı saha turnuvası sona erdi.

Yanıklar halı sahada gerçekleştirilen turnuvanın ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Yasin Yavuz, törende yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da startını verdikleri turnuvanın final müsabakasıyla sona erdiğini söyledi.

Turnuvaya katılan herkese teşekkür eden Yavuz, "Bu etkinliğe katılım sağlayan başta ilçe takımlarımız Akpınar, Boztepe, Kaman, Mucur olmak üzere acil, ameliyathane, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kamu-Şeron, KSC-DER, yemekhane takım oyuncuları ve kaptanlarına öncelikle teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz nisan ayı içerisinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz turnuvadan sonra derneğimiz tarafından ikincisini düzenlediğimiz bu turnuva adeta bir lig havasında seyir zevki yüksek seyircisi, taraftarı, oyuncusunun bütünleştiği dostane maçlara sahne oldu." dedi.

Karşılaşmalar sonunda şampiyonluğu elde eden Kırşehir kamu çalışanları futbol takımı ve ikinci olan Kamu-Şeron takımına kupaları takdim edildi.

Törene, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Genel Sekreterlik Mali Hizmetler Başkanı Serdar Duru, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Mehmet Yetiş, Hastane Müdürü Ahmet Dalgalı ve sağlık çalışanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Sağlık Çalışanları Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement