Kırşehir'de Tek Kişilik Eylem - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Tek Kişilik Eylem

Kırşehir\'de Tek Kişilik Eylem

Kırşehir’de bir lise mezunu öğrenci, Ankara Caddesi üzerinde Türk Bayrağı açarak yaşanan terör olaylarına karşı insanları duyarlı olmaya davet etti.

23.07.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de bir lise mezunu öğrenci, Ankara Caddesi üzerinde Türk Bayrağı açarak yaşanan terör olaylarına karşı insanları duyarlı olmaya davet etti.

Liseden mezun olan Esra Didem Kula, yaşanan terör olaylarından etkilendiğini ama insanların teröre karşı bir şey yapmadığı söyleyerek Türk Bayrağı açıp şehitler için saygı duruşunda bulundu.

Ankara Caddesi üzerinde bayrak açan Kula, "Ben liseden mezun bir öğrenciyim. Şehrimde de bir şehit var. Halkımızı kendimce şehide karşı duyarsız gördüm. Her şeye eylem yapıyorlar. Fakat şehidimiz için ne eylem ne de herhangi bir girişim yok, bu konuyu gerekli birimlerle konuşarak öğrendim." dedi.

Bir öğrenci olarak bireysel eylem yaptığını ifade eden Kula, "Ben hiçbir siyasi ideolojiye mensup değilim. Bireysel olarak duygularımı dile getirmek istedim. Artık şehit haberleri gelmesin. Gençleri kullanarak ölümü dahi ayrıştıran bir zihniyet var. Kendim gibi şehit haberleri için de herkesin duyarlı olmasını istiyorum" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Tek Kişilik Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement