Kırşehir'de Terör Propagandası Soruşturması - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Terör Propagandası Soruşturması

Kırşehir'de bir sağlık memuru hakkında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY), bir öğretmen hakkında ise PKK terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

25.04.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de bir sağlık memuru hakkında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY), bir öğretmen hakkında ise PKK terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bazı kamu görevlilerinin terör örgütü propagandası yaptıkları iddiası üzerine inceleme başlattı.

Kaman Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık memuru F.Ş'nin sosyal medya hesaplarından FETÖ/PDY'yi övücü nitelikte propaganda yaptığı belirlendi. Mucur ilçesinde ise öğretmen İ.D'nin sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı tespit edildi.

Gözaltına alınan F.Ş ve İ.D emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şahıslar hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Terör Propagandası Soruşturması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement