Kırşehir'de Yakılmış ve Parçalanmış Olarak Bulunan Cesetle İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Yakılmış ve Parçalanmış Olarak Bulunan Cesetle İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı

Kırşehir\'de Yakılmış ve Parçalanmış Olarak Bulunan Cesetle İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı

Kırşehir’in Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde parçalanmış ve yakılmış olarak bulunan D.Ö.’nün cesediyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

07.03.2015 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde parçalanmış ve yakılmış olarak bulunan D.Ö.'nün cesediyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Yaklaşık bir ay önce babası O.Ö., tarafından kayıp ihbarının Ahi Polis Merkezi'ne yapılmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, D.Ö.'nün cep telefonundan bağlantı kurduğu kişileri araştırdığı öğrenildi. D.Ö'nün Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da suç dosyası oldukça fazla olan kişilerle sık sık telefon görüşmesi yaptığını saptayan polis, cesedin bulunmasıyla birlikte araştırmayı derinleştirdi.

BIÇAKLA ÖLDÜRÜLÜP ODUNLA YAKILMIŞ

Akşam saatlerinde bir çoban tarafından bulunan D.Ö.'nün cesedinin bir bölümünün hayvanlar tarafından yendiği, bacak kısmında ve göğüs kısmında bıçak izlerinin olduğu iddia edildi. Cinayet faillerinin D.Ö.'yü öldürdükten sonra cesedi polis ekiplerinin bulduğu alana getirerek odunla yaktığı ifade edildi.

KAYIP İHBARI YAPAN BABASI GÖZALTINDA

Kırşehir Jandarma Komutanlığı ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yapılan ortak çalışmanın ardından bugün sabah saatlerinde D.Ö.'nün babası O.Ö. jandarma tarafından gözaltına alındı. Kırşehir Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan baba O.Ö'nün olayı kabul etmediği öğrenildi.

Sürekli "oğlumu ben öldürmedim" dediği öğrenilen acılı babanın, akşam saatlerinde kullandığı otomobiline el konuldu. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, babanın sürekli kullandığı otomobili çekici vasıtasıyla Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Araçta kan araması yapan ekiplerin, sabah saatlerine kadar çalışacağı öğrenildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Yakılmış ve Parçalanmış Olarak Bulunan Cesetle İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mng: O çuçuk aslan parçası gibi bi çoçuktu babasıda oyle biri değil yapmış olamaz, 1 0 Yanıtla
  • KERİM ULUDAĞ: KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL AMA CANİCE VE HUNHARCA İŞLENMİŞ CİNAYET. İNŞAALLAH TEZ ZAMANDA FAİL YADA FAİLLERİ BULUNUR VE CEZASI VERİLİR , YAZIK YAHU , TIPKI RUMLARIN KIBRISTA YAKTIĞI SOYDAŞLARIMIZ GİBİ. ALLAH HAKKIMIZDA YARDIMCIMIZ OLSUN. 0 0 Yanıtla

Advertisement