Kırşehir'den 3 Bant Türkiye Şampiyonasına 12 Sporcu Katılacak - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'den 3 Bant Türkiye Şampiyonasına 12 Sporcu Katılacak

Kırşehir\'den 3 Bant Türkiye Şampiyonasına 12 Sporcu Katılacak

Kırşehir Arena 40 bilardo spor okulu öğrencilerinden 12 sporcu Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye 3 Bant Turnuvası 1. etap yarışmalarına katılacak.

24.01.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Arena 40 bilardo spor okulu öğrencilerinden 12 sporcu Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye 3 Bant Turnuvası 1. etap yarışmalarına katılacak.

Kırşehir'de Türkiye şampiyonasına katılmanın grunu yaşadıklarını söyleyen spor okulu işletmeni Ferdi Aşıroğlu, "Böyle bir yarışmayan Kırşehir'den katılmak bizleri grurlandırdı. Bilardo sporunun gelişimi her platformda destekleyenlere teşekkür ederim. Kendi çocukluk dönemlerimden bu yana bu spor dalının gelişmesi adına bir çok spor okulunda çalışmalarda bulundum. Şimdi oluşturduğumuz bir ekiple Türkiye şampiyonasına katılmak onur verici" dedi.

Kırşehir'den Türkiye 3 Bant Turnuvası 1. etap yarışmalarına katılacak sporcular ise şöyle, "Halil Karatosun, Murat Kılıçlı, Ertuğrul Duydu, Gökhan Güler, Serdar Gönen, Çağatay Kodaz, Ferhat Morkan, Yıldırım Aslan, Ferdi Aşıroğlu, Mehmet Emin Akdemir, Selim Şahin, Murat Çelik"

Antalya'da 9 Şubatta başlayacak turnuva 1 hafta sürecek. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir'den 3 Bant Türkiye Şampiyonasına 12 Sporcu Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement