Kırşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'den Kısa Kısa

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) Meclisinin toplandığı bildirildi.

25.10.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) Meclisinin toplandığı bildirildi.

JKBB Başkanlığını da yürüten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, birliğin aylık meclis toplantısının Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde düzenlendiğini belirtti.

Her toplantıyı farklı bir üye belediyenin ev sahipliğinde yapmaya özen gösterdiklerini ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Gittiğimiz yerlerde aynı zamanda belediyemizin yaptığı hizmetleri de yerinde görme şansı buluyoruz. Jeotermal kaynaklara sahip belediyeler olarak bilgi ve tecrübe paylaşımını çok önemsiyoruz. Üyelerimiz adına, Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz'a gösterdiği güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum."

Bahçeci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Ali Partal ile birliğe üye belediyelerin başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantının, "Belediyelerde Yenilebilir Enerji Uygulamaları" konulu panelin ardından sona erdiğini aktardı.

Elektrik kesintisi uygulanacak

Kırşehir'de bazı köylerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Meram Elektrik Dağıtım AŞ tarafından bazı bölgelerde bakım çalışması gerçekleştirileceği ifade edildi.

Açıklamada, 27 Ekim Pazartesi günü, 13.00-18.00 saatlerinde Harmanaltı, Hüseyinli, Öksüzkale, Üçkuyu, Çiğdeli ve Çamalak köyü ile Çiçekdağı bölgesi, Pöhenk Mahallesi ve civarında elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Ayrıca, 28 Ekim Salı ve 29 Ekim Çarşamba günü 13.00-18.00 saatlerinde Çevirme köyünde de enerji kesintisi gerçekleştirileceği kaydedildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement