Kırşehir-Mucur Kompresör İstasyonu Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Politika

Kırşehir-Mucur Kompresör İstasyonu Açılışı Yapıldı

Kırşehir-Mucur Kompresör İstasyonu Açılışı Yapıldı

Kırşehir-Mucur doğalgaz kompresör istasyonu açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımı ile gerçekleşti.

17.03.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir- Mucur doğalgaz kompresör istasyonu açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımı ile gerçekleşti. Bakan Taner Yıldız, "Hızla büyüyen bir ülkeyiz. Her yıl ölçülebilir oranda tasarruf yapıyoruz" dedi.

Kırşehir'in Mucur ilçesinde Bakan Taner Yıldız'ın katılımı ile doğalgaz kompresör tesisinin açılışı gerçekleşti. Bakan Taner Yıldız, "Biz yaklaşık 6 ve 8 milyar dolar civarında yıllık yatırım yapıyoruz. Tehdit edilmeye başlandık. Milletin iradesini başka bir noktaya başka bir yapıya teslim edilmesi ve devredilmesi tarafımızdan kabul edilemez bir doğrudur. Türkiye'nin hedefleri ile konulan bir şart vardır. O yüzden bu güçlü irademizi inşallah devam ettireceğiz. Türkiye'nin geleceğini kendimizden çok sevdiğimiz çocuklarımıza bu iradeyi hep beraber taşımız olacağız" şeklinde konuştu.

Vali Özdemir Çakacak ise, "Ülkemizde yaşanan gelişme ve hızlı değişimden Kırşehir gerekli payı almaktadır. Kırşehir değişimden önemli miktarda payı alırken, enerjide kalkınmada çok büyük bir paya sahiptir" dedi.

Vali Çakacak'ın yaptığı bilgilendirme ve konuşmanın ardından Bakan Taner Yıldız, Türkiye'de yaşanan değişim ve gelişim sürecini anlattı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kırşehir-Mucur Kompresör İstasyonu Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement