Kırşehir Protokolünden 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Protokolünden 30 Ağustos Mesajı

Kırşehir Protokolünden 30 Ağustos Mesajı

Kırşehir protokolü 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, "30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıldönümünü birlik ve beraberliğin gururunu yaşıyoruz" denildi.

30.08.2014 09:59  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yılı nedeni ile Kırşehir protokolü mesaj yayımladı.

Düşman işgalinden kurtuluşu ve milletin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü Kırşehir'de coşku ile kutlanıyor. Bu kapsamda, Kırşehir protokolü birer mesaj yayımladı. Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak yayımladığı mesajda, "30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin tarihten silinmek, yok edilmek istendiği ve Anadolu'nun işgal edildiği bir ortamda şanlı ordumuzun milletiyle birlikte Büyük Önder Atatürk'ün komutasında Türk Milleti'nin kaderini ve tarihin akışını değiştiren bir kahramanlık destanıdır. Büyük Taarruz, askeri bir başarı olmanın ötesinde milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, kahramanlığın, birlik ve beraberliğin unutulmaz sembolüdür.30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile neticelenen Kurtuluş Savaşı, bağımsız yaşamak, kendi geleceğini tayin etmek isteyen her millet için bir emsal niteliğindedir.Milletimiz, şartlar ne kadar zor olursa olsun birlik ve beraberlik ruhu ile yürütülen her mücadelenin, vatan, millet ve bayrak sevgisinin sayısal güçten ve fiziki donanımdan kat be kat daha üstün olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise yayımladığı mesajda, "Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş savaşımızın en önemli destanlarından biri olan bu büyük zaferin 92. Yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan da, "Hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını, tüm dünyaya kabul ettirdiği destanında adının 30 Ağustos olduğunu söylerken Milletvekili Muzaffer Aslan da zafer kazanmak ve kazandığı zaferi yad etmek her millete nasip olmaz dünyanın kabul ettiği destanın yıl dönümünü yaşamaktan ötürü gurur duyuyoruz" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir Protokolünden 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement