Kırşehir Valisi Şentürk, Mucur İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Valisi Şentürk, Mucur İlçesini Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesini ziyaret ederek, Yeraltı Şehri'nin çevre düzenlemesini inceledi, bir caminin temel atma törenine katıldı.

13.06.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Mucur ilçesini ziyaret ederek, Yeraltı Şehri'nin çevre düzenlemesini inceledi, bir caminin temel atma törenine katıldı.

Mucur ilçesi Solaklı mahallesinde Roma döneminde savaşlar sırasında halkın korunması amacıyla yapıldığı tahmin edilen Yeraltı Şehri'nin çevre düzenlemesi inceleyen Şentürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeraltı Şehri'nin Mucur ilçesi için önemli bir yer olduğunu belirtti.

Tarihi ve kültürel varlıklar açısından son derece zengin olan Kırşehir'de turizmin gelişmesi için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Şentürk, "Roma döneminden kaldığı tahmin edilen yeraltı şehrinin çevre düzenlemesinin tamamlanması ile Kırşehir'e ve Mucur'a önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Mucur'da bir hayırsever tarafından yaptırılan 550 kişi kapasiteli caminin temel atma törenine de katılan Şentürk, camilerin ibadet görevinin yanı sıra o bölgeye manevi katkılarının olduğunu dile getirerek, hayırsever vatandaşa teşekkür etti.

Vali Şentürk'e Mucur ziyaretinde Kaymakam Arif Yalçın, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Valisi Şentürk, Mucur İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement