Kırşehirliler'den Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırşehirliler'den Akgül'e Ziyaret

Kırşehirliler\'den Akgül\'e Ziyaret

Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Recep Dedebali ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

26.11.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Recep Dedebali ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Heyet, sivil toplum kuruluşlarına verilen önem ve belediyenin yaptığı hizmetlerden dolayı Akgül'ü tebrik etti. Son derece sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Akgül, "Sivil toplum kuruluşları halkın konuşan yüzüdür" dedi.

Hemşehri dernekleri ve STK'lar ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve sivil toplum kuruluşlarına desteklerinin devam edeceğini kaydeden Akgül, "Dernekler, sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahiptir. Derneklerin faaliyetleriyle birlikte çeşitli kültür ve toplulukları tanıma fırsatı buluyoruz. Hepimizin ortak amacı hizmet etmek. Sivil toplum kuruluşlarımızla el ele vererek daha güzel programlara, hizmetlere birlikte imza atacağız" dedi.

Dedebali de, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, hizmetlerinden dolayı Akgül'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehirliler'den Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement