Kış Balosunda Funda Arar Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Kış Balosunda Funda Arar Rüzgarı Esti

Kış Balosunda Funda Arar Rüzgarı Esti

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Kış Balosu’nda bu yıl Funda Arar rüzgarı esti.

20.12.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Kış Balosu'nda bu yıl Funda Arar rüzgarı esti.

Gaziantep'de bir otelde düzenlenen 4. Geleneksel İnşaat Mühendisleri Odası Kış Balosu'na, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Gaziantep eski Milletvekili Mehmet Şeker, TMMOB Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve inşaat mühendisleri katıldı. Yerel sanatçı Bartu'nun da sahne aldığı baloda odaya kayıtlı olan ve meslek hayatında 40 yılını ve 25 yılını tamamlayan inşaat mühendislerine plaket verildi. Meslek hayatında 25 beş yılını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ise plaketini babası Asım Meriç'in elinden aldı. Ayrıca balonun düzenlenmesine katkı sağlayan sponsor firma ve kişilere de plaket takdim edildi.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yaptığı açılış konuşmasında meslekte 40 ve 25 yılını dolduran oda üyelerine ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Balo ve diğer tüm etkinliklerin meslektaşlar arasındaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği artırdığına dikkat çeken Melih Meriç, "Göreve başladığımız günden bugüne kadar en önem verdiğimiz şey meslektaşlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek olmuştur. Balo ve diğer sosyal etkinliklerin asıl amacı budur. Geleneksel hale getirdiğimiz Kış Balosu'nun bu yıl dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bir sivil toplum kuruluşu olarak hem kendi mesleğimizle ilgili hem de ülkenin sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapmaktayız. Bizler de bu noktadan hareketle mesleğimizin sorunlarının çözümü konusunda ciddi çalışmalar yaparken ülkenin sorunlarına duyarsız kalmıyoruz. Şehrimizle ilgili yapılan tüm çalışmalara katılarak görüşlerimizi ortaya koyuyor ve takipçisi oluyoruz. Bu geceye katılan ve katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bizi bu gecemizde yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Funda Arar hanımefendiye de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılarla, geceye katılan misafirleri coşturdu. Üstün bir performans sergileyen Funda Arar saatlerce sahnede kaldı. Unutulmaz bir geceye damga vuran sanatçıya, çiçek ve hediyeler verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kış Balosunda Funda Arar Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ponçita: ses güzel ama olmayan bşy var sizde 0 0 Yanıtla

Advertisement