Kış Güneşi 7. Bölümde Efe Katilin Peşinde! - İzle - Son Dakika
Güncel

Kış Güneşi 7. Bölümde Efe Katilin Peşinde! - İzle

Kış Güneşi 7. Bölümde Efe Katilin Peşinde! - İzle

Kış güneşi 7. bölüm fragmanı duygusal anlarıyla ön plana çıkmıştı.

06.04.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış güneşi 7. bölüm fragmanı duygusal anlarıyla ön plana çıkmıştı. Show TV'nin beğenilen dizisi Kış Güneşi 7. bölümde bu hafta duygusal sahenelerin yanı sıra aksiyon dolu geçişlerde son bölümde yerini aldı. Kış Güneşi 7. bölümde düşmanlıklar artarak sürüyor. Nisan farkında olmadan kendine düşmanlar edinirken, Mete hayatlarını etkileyen en büyük sırrın peşinde koşmaya devam ediyor. Peki Kış Güneşi 7. bölümde başka neler yaşandı. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar

Kış Güneşi 7. bölüm fragmanı aksiyon dolu sahnelerle oldukça heyecanlı bir bölümün geldiğinin sinyalini verdi. Show Tv'nin sevilen dizisi Kış Güneşi son bölümünde sırlar açıklığa kavuşacak mı? Dizinin en 7. bölüm fragmanı başka hangi detayların ipuçlarını veriyor? İşte Dizinin son bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

KIŞ GÜNEŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kış Güneşi son bölümde karşısındakinin, eşi Mete değil de ikizi Efe olduğunu ve Mete'nin öldüğünü anlayan Nisan, büyük bir acı içindedir. Efe, başına gelenleri, Nisan'a anlatır ancak Nisan için bu sırrı taşımak çok zordur. Nisan, Efe'nin dost diye tanıttığı Kadim'in bir kiralık katil olduğundan emindir. Öte yandan Kadim için de işler karışmıştır. Kadim de yıllar önce öldü sandığı karısı Farise ile hiç beklemediği bir yerde karşı karşıya gelir.

Sumru, Kadim'in peşindeki kocası Yakup'un kirli işlerine tesadüfen şahit olurken, Yakup da bir başka tesadüf eseri Seda'nın, Mete'nin bebeğine hamile olduğunu öğrenir. Mete ile evlenmeyi planlayan Seda'nın kaderi artık Yakup'un elindedir. Eve gelen Efe, orada gördükleri ile geçmişe gider ve sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlar...

Kış Güneş 6. bölümde Nisan'a büyük şok! Kış Güneşi 6. bölüm fragmanında yaşananlar izleyicileri hayrete düşürecek. Show TV'nin beğenilen dizisi Kış Güneşi bu haftaki bölümünde Nisan eşinin aslında eşinin ikizi olduğunu öğreniyor. Kış Güneşi 6. bölümde yaşanacaklar bu hafta diziye damga vuracak. Dizinin son bölümü bu akşam ekranlara gelecek ve merak edilenler açığa çıkacak. Peki Kış Güneşi 6. bölümde başka neler yaşanacak?

"Kış Güneşi"nin 6. bölümünde; Öldü sandığı oğlu Efe'yi bir anda karşısında gören Fatma sevinçten bayılır. Efe, Fatma için endişelenirken, olaylara şahit olan Leyla'ya durumu açıklamak ise Nisan'a kalır. ...

Kış Güneşi"nin 7. bölümünde; Babasının ve kardeşinin katilinin Mazhar olduğuna inanan Efe, kendini daha fazla tutamayarak Mazhar'ı suçlar. Mazhar'ın kalbi bu yaşananlara dayanamaz. ...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kış Güneşi 7. Bölümde Efe Katilin Peşinde! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı
    15:06 Kütahya'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı, diğer şüpheliler ise gözaltına alındı.

  • Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı
    15:05 Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

    Malatya'da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı. Sahte doktorun evinde yapılan aramalarda çeşitli tıbbi malzemeler ve ilaçlar ile büyük miktarda para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız
    15:05 Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacaklarını açıkladı. Kurum, ayrıca trafik sorununu çözmek, konut ve dönüşüm projelerini hayata geçirmek, ulaşımı kolaylaştırmak gibi birçok acil eylem planını da duyurdu.

  • Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu
    15:03 Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu

    Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Bağtaşı köyü, hukuki süreç sonucunda belde statüsüne geri döndü. Nüfusunun az olması nedeniyle 2014'te belde statüsünü kaybeden köy, muhtar Mustafa Karadağ tarafından başlatılan hukuki süreç sonucunda tekrar belde statüsüne kavuştu. Yeniden belde statüsüne kavuşan Bağtaşı'da geçici belediye başkanı olarak Almus Kaymakamı Emre Çömen görevlendirildi.

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı
    15:02 A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı

    A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynayacağı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.

  • Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı
    14:59 Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı

    Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Şükriye Ç. idaresindeki otomobil ile öğrenci servis minibüsü çarpıştı. Kazada, 15'i öğrenci olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Advertisement