Kış Spor Okulları Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kış Spor Okulları Ödül Töreni Yapıldı

Kış Spor Okulları Ödül Töreni Yapıldı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ’’2015 Kış Spor Okulları Turnuvası”nda eğitim gören öğrenciler ödüllendirildi.

18.05.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "2015 Kış Spor Okulları Turnuvası"nda eğitim gören öğrenciler ödüllendirildi.

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği "2015 Kış Spor Okulları Turnuvası Ödül Töreni" yapıldı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan törene Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Zaimoğlu, Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, sporcu öğrenciler ile velileri katıldı.

Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, "Gençlerimizi yarınlara hazırlamak için bütün dallarda olduğu gibi sporda da en iyi ve güzel bir şekilde çalışıyoruz. Sizlerinde gördüğü gibi çeşitli açık alanlarda, kapalı spor salonlarında, okul bahçelerinde ve bulabildiğimiz her alanı sizlere vererek daha güzel bir Küçükçekmece için yola çıktık. Yarınlarımız için sizlerin yanında olmak için çalışıyoruz. Yaz spor okullarına ve izcilik kampına da siz çalışkan sporcularımızı bekliyoruz. Tüm sporcu öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Prof. Dr. Ali Zaimoğlu ve Seymen Gentürk ise öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi. Törende, kış spor okulları öğrencileri tarafından hazırlanan aikido, taekwondo, cimnastik, okçuluk gösterileri sahne aldı. Futbol, basketbol, voleybol, futsal, masa tenisi, badminton, karate, taekwondo, cimnastik, geleneksel okçuluk, hentbol, tenis, aikido, atletizm, güreş ve hemsball dallarında eğitim alan öğrenciler ödüllerini protokol üyeleri tarafından aldı. Küçükçekmece Belediyesi tarafından 2015 Kış Spor Okulları'nda 19 tesiste 51 eğitmen eşliğinde 4 bin 933 öğrenciye 16 branşta eğitim verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kış Spor Okulları Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement