Kış Turizm Koridoru Çalıştayı'nın 2'nci Strateji ve Eylem Planı Görüşüldü - Son Dakika
Yerel

Kış Turizm Koridoru Çalıştayı'nın 2'nci Strateji ve Eylem Planı Görüşüldü

Kış Turizm Koridoru Çalıştayı\'nın 2\'nci Strateji ve Eylem Planı Görüşüldü

“Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizm Koridoru Projesi” kapsamında Erzincan da 2’nci strateji ve eylem planına yönelik çalıştay düzenlendi.

06.12.2016 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizm Koridoru Projesi" kapsamında Erzincan da 2'nci strateji ve eylem planına yönelik çalıştay düzenlendi.

Erzincan Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen toplantıya Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, İtalyan teknik danışmanlık hizmet görevlileri ve turizm paydaşları katıldı.

Düzenlenen çalıştay da konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kış turizmi koridorlarının Dünya da daha önce uygulanmış örneklerine uygun bir şekilde Erzurum, Kars ve Erzincan illerini kapsayacak şekilde projelendirilip, Dünya konseptine uygun hale getirilmesine yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Ardından İtalyan Danışmanlık kuruluşu tarafından kış turizmi kapasite geliştirilmesi, kış turizmi yönetimi konsorsiyumu ve teknik danışmanlık hizmeti vermek üzere görevlendirilen uzmanların sahada yaptıkları çalışmalara ilişkin genel strateji sunumları ile analiz sonuçları katılımcıların görüş ve önerilerine sunuldu.

Çalıştay'ın devamında ise var olan ürünlerin projeye aktarımı ve geleceği inşa etme adına katılımcı turizm paydaşları ile beyin fırtınası gerçekleştirildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kış Turizm Koridoru Çalıştayı'nın 2'nci Strateji ve Eylem Planı Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement