Kışanak: Çüngüş'te BDP Kazanacak - Son Dakika
Yerel

Kışanak: Çüngüş'te BDP Kazanacak

Kışanak: Çüngüş\'te BDP Kazanacak

BDP'nin Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesindeki mitingde Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak halka seslendi.

26.03.2014 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesindeki mitinge katılan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak, Çüngüş'te çalışma yürüten AKP ve CHP adaylarına seslenerek "Gelin emeğiniz boşa gitmesin. Elele verip Çüngüş'ü geleceğe taşıyalım. Ne de olsa Çüngüş'te BDP kazanacak" diye konuştu.

"Özyönetimle Özgür Kimliğe" sloganıyla seçim kampanyası yürüten BDP ilçe ilçe dolaşarak halkla bir araya geliyor. BDP'nin dünkü adresi ise Çüngüş ve Çermik ilçeleriydi. BDP Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak, Çüngüş'teki miting de halka seslendi.

31 MART'TA ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ

"Biz buraya miting yapmak için değil, seçim sürecinde yaptığınız çalışmalardan ötürü sizlere teşekkür etmeye geldik" diyerek konuşmasına başlayan BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş başkan Adayı Gültan Kışanak, 30 Mart akşamına kadar bu coşkuyu, heyecanı korumalarını isteyerek şöyle konuştu:
"Herkesin iradesi kendi elindedir. İradenizi kimseye rehin olarak vermeyin. Kimsenin sizin yerinize oy kullanmasına izin vermeyin. Bizim gönlümüzden geçen BDP'ye oy vermenizdir. Çünkü BDP kadınların, çocukların, esnafın, gençlerin yani sizin partinizdir. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Biz seçim zamanı gelip sonra ortadan kaybolan partilere benzemeyiz. Sizi yalnız bırakmayacağız. Bundan sonra iş makinelerimiz buradan çıkmayacak. Biz geçmişi arkamızda bırakıp Çüngüş'ün çıkarlarını düşünmek istiyoruz. Elinizi vicdanınıza koyup, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini düşünerek oy kullanın"

CHP ve AKP'nin adaylarına seslenen Kışanak, "Biz hesabımızı yaptık, çalışmalarımızı tamamladık. Çüngüş'te BDP kazanacak. Onun için emeğiniz boşa gitmesin. Gelin elele verip, katkı sunarak, Çüngüş için ne gerekiyorsa onu yapalım. Bizim için siyasi partiler değil Çüngüş halkının huzuru, mutluluğu önemlidir" diye konuştu. Çeşitli kültürlerin bir arada yaşadığı Çüngüş'ün örnek bir yer olduğunu söyleyen Kışanak, amaçlarının Çüngüş'ün renklerini, farklı kültürlerini kardeşçe bir arada yaşatmak ve hepsine hizmet etmek olduğunu söyledi.

Kışanak daha sonra Çermik'in Petekkaya Köyü'ne gitti. Burada Kışanak'ı kadınlar karşıladı. Burada halkı selamlayarak konuşan Kışanak'a Çermik Belediyesi Eşbaşkan Adayı Zuhal Odabaşı eşlik etti. Adaylar daha sonra hep birlikte köydeki spor sahasının temelini atarak, ilk icraatlarını yapmış oldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kışanak: Çüngüş'te BDP Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement