Kışanak İtfaiye Ve Mezarlık Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Kışanak İtfaiye Ve Mezarlık Çalışmalarını Denetledi

Kışanak İtfaiye Ve Mezarlık Çalışmalarını Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, Yeniköy mezarlığındaki asfalt, kaldırım, temizlik ve çevre düzenlemesini yerinde denetledi.

24.07.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı, Sağlık İşleri Daire Başkanı Nedim Yaşlı ile birlikte Yeniköy Mezarlığı'nı ziyaret etti. Daha önceki ziyarette eksikliklerin tamamlanması talimatını veren Kışanak, burada yapılan asfalt çalışmasını, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarını yerinde inceledi.

Ardından Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı İlaçlama Merkezi için yapılan prefabrik inşaat alanını gezen Kışanak ve beraberindekiler ardından İtfaiye Daire Başkanlığı'nın hizmet binasını gezdi. Daire Başkanı Hakkı Bilici, Kışanak'a tek tek birimleri dolaştırarak bilgi verdi.

Ardından brifing salonunda çalışanlarla bir araya gelen Kışanak, LPG tankerindeki sızıntı patlaması ile anında yürütülen çalışmalardan dolayı itfaiyecilere teşekkür etti. Kışanak, "Diyarbakır'da yangınla ilgili gittiğimiz her yerde hem canla başla çalıştığınızı gördük, hem de mağdur olanların sizden memnuniyetini gördük. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Elinize, yüreğinize sağlık. Olması gereken de budur" dedi. İtfaiye çalışmasının herhangi bir alandaki çalışma gibi olmadığının altını çizen Kışanak, "Hiçbir şekilde ihmal kaldırmayan bir iştir. Asfalt çalışması yapan yarım saat geç yapsa, daha çabuk yapması için kızarız, yaratacağı zarar telafi edilebilecek bir şeydir. Ama sizin çalışmalarınız beş dakika geç gidilirse yaratabileceği zararları belki de insanın canına mal olabilecek önleme fırsatını kaybetmiş olacaktır" dedi. Büyük facialardan sonra henüz belleklerin taze iken verilen eğitimlerin önemine dikkat çeken Kışanak, "Şimdi yapacağınız bir eğitim faaliyeti daha fazla alıcı bulur. Yapılmaması gereken davranışlar, alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapın" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kışanak İtfaiye Ve Mezarlık Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement