Kışanak: Kimse Gençlerimizi Zehirleyemecek, Bunu Durduracağız - Son Dakika
Güncel

Kışanak: Kimse Gençlerimizi Zehirleyemecek, Bunu Durduracağız

Diyarbakır'da madde bağımlılığı ile mücadele platformunda konuşma yapan Kışanak, şehirde çocukların uyuşturucu ile zehirlenmelerine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

01.07.2015 18:51  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında toplantı düzenledi.Sümerpark Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Amed Madde Bağımlılığıyla Mücadele Platformu yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.Burada konuşan Kışanak, şehirde çocukların uyuşturucu ile zehirlenmelerine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

''AYAĞINIZI DENK ALIN''

Kışanak, uyuşturucu tacirlerine hitaben "Biz platform olarak her yerdeyiz, her yerde varız ve bunu durduracağız. Ayağınızı denk alın" dedi.

''BU KENTİN HER YERİNDEYİZ''

Bu konuda bazı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kışanak, şöyle dedi: "Gençleri ve çocukları hedef alan uyuşturucu tacirleri kısmende olsa sahada biraz geriledi. Artık eskisi kadar okulların önünde parklarda bu kadar rahat edemiyorlar. Hepimizin buradan yüksek sesle biz bu kentin her yerindeyiz dememiz lazım. Kimse gençlerimizi zehirleyemecek, bunu durduracağız" dedi.

Kışanak: Kimse Gençlerimizi Zehirleyemecek, Bunu Durduracağız
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kışanak: Kimse Gençlerimizi Zehirleyemecek, Bunu Durduracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • xaza: Kahrplsin pkk 28 6 Yanıtla
  • İSTANBULLU : Sizin geçiminiz gençleri zehirlemek, uyuşturucu kaçırmak. Siz önce samimi Olmayı öğrenin siz olmasanız Dağa Kaçırılan, beyni yıkanan gençler olmazı zaten. Siz önce beyninizdeki kini zehirli atın sonra Gençler'in zehirlenmeyeceğini görürsünüz zaten..... 5 0 Yanıtla

Advertisement