Kitap Okumak İçin Yürüyüş Yaptılar - Son Dakika
Yerel

Kitap Okumak İçin Yürüyüş Yaptılar

Kitap Okumak İçin Yürüyüş Yaptılar

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Güven Belgin Anadolu Lisesi Öğrencileri Toplumlumda Okumanın önemini belirtmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okuma yürüyüşü gerçekleştirdi.

16.03.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Güven Belgin Anadolu Lisesi Öğrencileri Toplumlumda Okumanın önemini belirtmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında okuma yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ankara-Konya Caddesinde gerçekleşen Yürüyüşe Cihanbeyli Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Kadir Ulutaş, Cihanbeyli Milli Eğitim Müdürü Şemseddin Aykut, Cihanbeyli ilçe Müftüsü Kuddusi Doğan, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Yürüyüş esnasında caddelerde renkli ve keyifli görüntüler oluşturan öğrenciler ellerindeki kitapları esnaflara ve vatandaşlara hediye ederek, kitap okumanın önemini anlattı. Yürüyüşe katılan protokol üyeleri ve öğrenciler Kent Meydanında 10 dakika kitap okuyarak vatandaşlara okuma alışkanlığının yeri ve zamanı olmadığını göstererek çocukların bu bilinçle eğitmeleri gerektiğini vurguladı.

Belediye Meclis üyesi Kadir Ulutaş organizasyonla ilgili emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Okumak İçin Yürüyüş Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement