'Kitap Sepetim' valilik projesi oldu - Son Dakika
Yerel

'Kitap Sepetim' valilik projesi oldu

\'Kitap Sepetim\' valilik projesi oldu

Osman Nuri Gülay'ın projesi olan, ilk kez Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından yaşama geçirilen 'Kitap Sepetim' projesi, Antalya Valiliği projesine dönüştü.

08.03.2013 09:47  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Proje kapsamında okullarda, milli eğitim müdürlüklerinde, eğitimle ilgili diğer kurumlarda birer kitap sepeti oluşturuluyor.

Okul müdürlükleri, okul aile birlikleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin desteğiyle oluşturulan sepetlerde kitaplar toplanıyor. Sonrasında öğretmen, öğrenci ve eğitim çalışanları bu kitapları alarak okuyacak. Bu yolla başta öğrenciler olmak üzere, eğitim çalışanlarına kitap okuma ve kitapları paylaşma alışkanlığı kazandırılacak.

Bu fikir projesini hayata geçiren Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, önce müdürlükte, ardından Demre'deki okullarda kitap sepetleri kurdurdu. Projenin Demre'de yaşama geçmesinin ardından, Vali Yardımcısı Turan Eren imzasıyla Antalya'da 19 ilçe kaymakamlığı kanalıyla ilçe milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderildi ve projenin tüm eğitim kurumlarında yaşama geçirilmesi istendi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 'Kitap Sepetim' valilik projesi oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement