Kitaplarını Üniversiteye Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Kitaplarını Üniversiteye Bağışladı

Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık Eğitim eski Genel Müdürü Kenan Okan, kaleme aldığı kitaplarından bazılarını Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağışladı.

13.02.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık Eğitim eski Genel Müdürü Kenan Okan, kaleme aldığı kitaplarından bazılarını Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağışladı.

Eşinin Kütahya'da eğitimci olduğunu, kendisinin de Kütahya Lisesinden mezun olduğunu belirten 87 yaşındaki Okan, halen kitap çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Kitaplarını Dumlupınar Üniversitesi'ne bağışlamak istediğini söyledikten sonra Rektör Ahmet Karaaslan'ın duyarlı yaklaşımıyla bunu gerçekleştirdiğini ifade eden Okan, şöyle konuştu:

"Biz, bu kitaplarımızı en iyi şekilde değerlendirileceğini düşündüğümüz için Kütahya Dumlupınar Üniversitemize bağışlamayı arzu ettik. Rektörümüzün duyarlı yaklaşımı bizi son derece memnun etti. Bizim görevimiz, çocukların yeni fikriler üretmesine yardım etmektir. Hayal kurmasını sağlamaktır.  Benim inancım bir çocuk iki yaşında bilim öğrenebilir. Deney yaparak öğrenir. En büyük araştırmacılar o miniklerdir. Çünkü deneyerek öğrenir."

Okan'ın kitaplarını rektör Karaaslan adına teslim alan DPÜ Genel Sekreteri Oğuz Yoşumaz, yapılan bağıştan dolayı Okan ve eşine Karaaslan'ın teşekkürlerini ileterek, teşekkür belgesi ile üzerinde üniversitenin amblemi olan anı tabağını takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kitaplarını Üniversiteye Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement