Kıvanç'a İran Sinemasından Teklif - Son Dakika
Güncel

Kıvanç'a İran Sinemasından Teklif

İran'ın ünlü film yapımcı ve yönetmenlerinden Muhsin Muhsini Neseb, yapacağı yeni film için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürdüğünü açıkladı.

04.05.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'ın ünlü film yapımcı ve yönetmenlerinden Muhsin Muhsini Neseb, yapacağı yeni film için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürdüğünü açıkladı. Kıvanç'ın filmde rol alabilmesi için İran Kültür ve İrşat Bakanlığı'nın onay vermesi gerekiyor.

İran'ın Mehr ajansına konuşan Muhsini Neseb, 'Beleş' (Meccani) adlı yeni filmi için aralarında Kıvanç Tatlıtuğ'un da bulunduğu bazı Türk oyunculardan da yararlanacağını söyledi. Filmi sadece İran değil dünya sinemalarında da göstermeyi hedeflediğini belirten İranlı yönetmen, şöyle dedi:

"Bu nedenle Türk sinemasının tanınmış simalarını da kullanmaya karar verdik. Türkiye'de tanınmış bir aktör olan Kıvanç Tatlıtuğ, İran'da da tanınan bir oyuncudur. Kendisiyle görüşme yapıldı ve İran sinemasında bulunmaya karşı olmadığını söyledi, fakat nihai sözler ve anlaşma daha yapılmış değil."

Muhsini Neseb, filmde yabancı oyuncu bulundurmak için İran kuralları gereği ülkedeki yetkili kurum olan Kültür ve İrşat Bakanlığı'nın onayına gerek olduğunu ekledi. Bazı bölümlerinin Türkiye'de çekilmesi planlanan filmde, ebeveynleri tarafından bedava olarak bir ağaya verilen ve ağanın Beleş diye çağırdığı bir kız çocuğunun hayatı konu ediniyor. - Tahran

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıvanç'a İran Sinemasından Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli
    10:00 Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli

    Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, "İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın" dedi.

  • Kumluca'da 25. Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan-4 Mayıs'ta düzenlenecek
    09:59 Kumluca'da 25. Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan-4 Mayıs'ta düzenlenecek

    Kumluca ilçesinde düzenlenecek olan 25. Tarım ve Seracılık Festivali, 24 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında her gün etkinlikler düzenlenecek ve Yörük göçü, yağlı pehlivan güreşleri, acı biber yeme yarışması gibi etkinlikler yapılacak. Festival programı, yerel seçimler nedeniyle kısıtlı bir zamanda hazırlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, festivalin Kumluca halkının eğlenmesini sağlayacak ve kültürün gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacak bir etkinlik programı olduğunu belirtti.

  • Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi
    09:59 Çin, Filistinlilere yardım malzemeleri gönderdi

    Çin hükümeti tarafından sağlanan bir grup insani yardım malzemesi Mısır'ın El-Ariş Havalimanı'na ulaştı. Yardımlar Refah sınır kapısı üzerinden Gazze Şeridi'ne ulaştırılacak. Çin Büyükelçiliği, Çin hükümetinin, Gazze'deki acil insani durumu hafifletmek amacıyla Mısır üzerinden Gazze'ye birkaç parti gıda, ilaç ve çeşitli acil insani yardım malzemesi gönderdiğini bildirdi.

  • Husumetlisini öldürdü, yakalanınca 'Öldürme amacım yoktu' dedi
    09:58 Husumetlisini öldürdü, yakalanınca 'Öldürme amacım yoktu' dedi

    Adana'da tartıştığı husumetlisini göğsünden vuran zanlı tutuklandı. Zanlının ifadesinde, 'Öldürme amacım yoktu' dediği öğrenildi. Olay, 14 Nisan'da Seyhan ilçesinde meydana geldi. İzzet E. ile Osman Asma arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İzzet E., kendini korumak için tabancayla ateş açtığını söyledi. İzzet E., tutuklandı.

  • Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı 2023'te 24 bin 602 kişiye düştü
    09:58 Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı 2023'te 24 bin 602 kişiye düştü

    Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Sivas İşgücü Piyasası Araştırması 2023 Yılı Sonuç Raporu'na göre, Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsizlerin sayısı 24 bin 602 kişi olarak belirlendi. Rapor, kadınların işsizlik oranının yüzde 49,2, gençlerin ise yüzde 24,38 olduğunu ortaya koydu. Mesleklere göre incelendiğinde ise en fazla kayıtlı işsizin temizlik görevlisi olduğu görüldü.

  • BODTO Yönetimi Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor
    09:58 BODTO Yönetimi Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yönetimi, en eski üyelerinden Ömer Ağan'ı evinde ziyaret etti. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Ağan'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve onu plaketle onurlandırdıklarını belirtti. Ağan ise ziyaretten duygulandığını ve BODTO'nun güzel gelişmeler kaydettiğini ifade etti.

  • Gemlik'te Yağmurun Etkisiyle İstinat Duvarı Çöktü: 2 Kişi Yaralandı
    09:58 Gemlik'te Yağmurun Etkisiyle İstinat Duvarı Çöktü: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir apartmanın üzerine çöken istinat duvarı sonucunda 2 kişi yaralandı. Olayda 2 apartman ve 2 otomobil de hasar gördü. Ekipler olay yerine sevk edildi ve 36 dairede bulunan vatandaşlar tahliye edildi.

  • Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri
    09:54 Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri

    Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, depremde evini ve iş yerini kaybettikten sonra kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor. 9 aydır çadır altında hizmet veren Topal, eski hayatına geri dönmek istiyor.

  • Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı
    09:53 Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı

    Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı. Vali Mustafa Yavuz, BRTV'nin Karabük'ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını belirtti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise BRTV'nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.


Advertisement