Kıvanç Tatlıtuğ Amerika'da Sakal Bıraktı - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Amerika'da Sakal Bıraktı

Kıvanç Tatlıtuğ Amerika\'da Sakal Bıraktı

Yaklaşık bir aydır Amerika'da olan Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün İstanbul'a döndü. Yakışıklı oyuncunun tatilde sakal bıraktığı da gözlerden kaçmadı.

30.07.2014 10:54  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kurt Seyit ve Şura'nın sezon finali yapmasıyla soluğu Amerika'da alan yakışıklı oyuncu bir aylık tatilinin ardından İstanbul'a döndü.

TATİLDE SAKAL BIRAKMIŞ

Tatlıtuğ, bayram ziyaretleri sonrası abisi Cem Tatlıtuğ ile Etiler Limonata’ya geçti. “Kurt Seyit ve Şura”daki rolü nedeniyle sürekli tıraş olmak zorunda kalan ünlü oyuncunun tatilde sakal bıraktığı gözlerden kaçmadı.



Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ Amerika'da Sakal Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yasmin Mutlu: Yorum yazanlar erkek ve yorumlari kiskanclik akiyor. Kivanc bir kere cok iyi bir oyuncu, cok yakisikli, rolu icin kilo verip sagligini tehlikeye atti. Cirkinlesirim diye dusunmedi, cokguzel de oynuyor helal olsun. Sizin bahsettiginiz sanatcilara bakin hep tek duze oynamislar. Sizde artik kiskancligi birakip takdir etmeyi ogrenin. Benimde imkanim olsa bende Amerika degil dunyayi dolasirim. 18 4 Yanıtla
  • d.bakırlı: böyle saçma saban sözde sanatçı bunları medya şişirip toplum önune bırakıyorlar ve medyanın sanatcıları önemlı olan halkın sanatçısı ola bılmekdır kadir inanır nerde bu şişirme balon sanatcılar nerede hahaha 4 18 Yanıtla

Advertisement