Kıvanç Tatlıtuğ, 'Annesi Nikaha Katılmayacak' Haberlerine Patladı - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ, 'Annesi Nikaha Katılmayacak' Haberlerine Patladı

Tatlıtuğ, 19 Şubat'ta Paris'teki nikah törenine annesinin katılamayacağı yönündeki haberlerle ilgili "İlk ve son defa konuşuyorum. Haberler doğru değildir." dedi.

15.02.2016 09:35  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Sacit Aslan ile birlikte Tarabya Kıyı Balık'ta görüntülendi. Tatlıtuğ, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"İLK VE SON DEFA KONUŞUYORUM"

19 Şubat'ta Paris'te gerçekleşecek olan nikah törenine annesinin katılamayacağı hakkındaki haberlere oyuncu, açıklık getirdi: "Bakın arkadaşlar, hakkımda çıkan gerçek olmayan, yanıltıcı ve huzur bozucu haberler için ilk ve son defa konuşuyorum. Kesinlikle haberler doğru değildir. Benim ağzımdan çıkmayan böyle tatsız haberler hem bana hem de aileme zarar vermektedir. Sizden de ricam, lütfen bu konular hakkında bizleri fazla sıkıştırmayın."

Kaynak: Hürriyet

Kıvanç Tatlıtuğ, \'Annesi Nikaha Katılmayacak\' Haberlerine Patladı

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ, 'Annesi Nikaha Katılmayacak' Haberlerine Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ??,: niye turkiyede nikah olmuyormu parisde nikah sacmalik 6 1 Yanıtla
  • esmer: İstemezse istemez.Bize ne?..Bu mu kaldi haber olarak. 6 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 1 3 Yanıtla
  • kindar: İstemiyorrrr ben biliyorum 1 1 Yanıtla

Advertisement