Kıvanç Tatlıtuğ, Soner Yalçın'a Açtığı Davayı Kazandı - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ, Soner Yalçın'a Açtığı Davayı Kazandı

Kendisinin ve ailesinin tarikat üyesi olduğunu, Miami'ye tarikat şeyhinin çağrısıyla taşındıklarını iddia eden Soner Yalçın'a dava açan Kıvanç Tatlıtuğ, davayı 15 bin TL tazminatla kazandı.

29.12.2016 16:24  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıvanç Tatlıtuğ, kendisi ve ailesinin bir tarikat mensubu olduğunu iddia eden Soner Yalçın'a açtığı manevi tazminat davasını kazandı.

'ŞEYHİN ÇAĞRISIYLA MIAMI'YE TAŞINDI'

Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın, 31 Mart'ta kaleme aldığı yazısında, bir tarikat şeyhi olduğunu iddia ettiği Ahmte Hulusi'nin, mensup üyelere ABD'ye taşınması çağrısı yaptığını söylemiş, Tatlıtuğ ailesinin bu yüzden Miami'ye taşındığını belirtmişti. Kıvanç Tatlıtuğ'ın Sancaktepe Sinpaş'taki dört villasını bu yüzden çok ucuza sattığı iddiasında bulunmuştu.

AHMET HULUSİ TARİKAT LİDERİ OLDUĞUNU REDDETTİ

Bu iddialar üzerine Soner Yalçın'a dava açan Tatlıtuğ ailesinin avukatı, "Müvekkilim ve diğer aile üyeleri hiçbir tarikatın mensubu olmamış ve yaşamlarını hiçbir tarikat veya kanaat liderinin tavsiyelerine uyarak yönlendirmemiştir. Yazıda geçen Ahmet Hulusi isimli kişiyle de herhangi bir tarikat bağları yoktur. Nitekim Ahmet Hulusi de sosyal medya hesabından kendisinin bir tarikat lideri olmadığını ve müvekkillerimi hiç tanımadığını açıklamıştır." ifadelerini kullanmıştı.

PARAYI BAĞIŞLAYACAK

Bugün itibariyle davayı kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, Soner Yalçın'dan 15 bin TL tazminat alacak. Tatlıtuğ, tarikatlara değil çağdaş cumhuriyet değerlerine bağlı olduğunu vurgulamak için Soner Yalçın'dan kazandığı 15 bin TL'yi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Soner Yalçın\'a Açtığı Davayı Kazandı

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ, Soner Yalçın'a Açtığı Davayı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement