Kız Arkadaşını Dövüp Videosunu İnternete Atan Genç Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşını Dövüp Videosunu İnternete Atan Genç Tutuklandı

Ankara'da kız arkadaşını dövüp videosunu internette paylaşan Hasan K. tutuklandı. Yanındaki 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

02.11.2014 17:20  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kız arkadaşı olduğu iddia edilen genç kıza dayak atan ve bu görüntüleri kaydedip sosyal medyada yayınlayan Hasan K. tutuklandı. Hasan K. ile birlikte görülen 18 yaşın altındaki 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hasan K'nın da aralarında bulunduğu 3 kişiyi, Keçiören'de bir parkta abla-kardeşi darp ettiği iddiasıyla gözaltına almıştı. Hasan K, emniyeteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

"Kendisini aldattığı" iddiasıyla kız arkadaşı ve ablasını dövdüğü belirtilen Hasan K, tutuklandı. Hasan K.'nın "Hürriyeti tahdit, tehdit ve kişileri aşağılayıcı görüntüleri yayma" suçundan tutuklandığı kaydedildi.

Savcılıkta sorguları tamamlanan 18 yaşından küçük S.O., D.V ile B.Y. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kız Arkadaşını Dövüp Videosunu İnternete Atan Genç Tutuklandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşını Dövüp Videosunu İnternete Atan Genç Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • sermet: sanal kabadayıya iyi olmuş, yiyorsa erkeği dövüp videoya çeksin :) 29 1 Yanıtla
  • GERÇEK: BUNLAR GİBİ BİNLERCE KİŞİ VAR SADECE GÖRÜNEN KISMI BU 18 1 Yanıtla
  • abdel: şu videodakinin senin kızın olduğunu düşünsene bir an. Allah Korusun. Ben şahsen vurur öldürürdüm o Çocukları tek tek. Çocuklarda ayrı gevşek zaten. Delikanlı olsalar böyle halletmezler zaten işlerini. 17 1 Yanıtla
  • mustafa ateş: iyi oluyor bunlara , gelip bizim gibi efendi insanlar yerine serserilerle düşüp kalkarlarsa sonu bu. 14 4 Yanıtla
  • can karataş: sen adam olsan konuşup yol verirdin böyle reklam yapmazdın erkeğim diye geziyonuz bide 17 1 Yanıtla
  • hakan t.: Kekolar sokaklardan temizlenmeli . . . 13 1 Yanıtla
  • ANGARALI: Valla ne diyeceğimi bilmiyorum Haklı değil Haksızda hiç değil. 2 12 Yanıtla
  • kaptan: çocuğa evlenme vaaddetmiş birde 10 kişiyle aldatmış kalkmışsınız kızı savunuyorsunuz iyi birşeymi şimdi yaptığınız hepiniz kızı savunuyorsunuz dayakta dayak olsa haberin başında dayak diyorda bende ne zaman dövecek acaba diye bakıyorum şimdi ben burda erkeği savunmuyorum ama kızlarada bu kadar pirim vermeyim bugun 10 kişiyle yatan yarın yüz kişiyle yatar bu iyi bir şemiki kıza pirim veriyorsunuz 7 6 Yanıtla
  • eski islamcı: kızlar geri zekalı böyleleriyle çıkarlarsa. . . 10 2 Yanıtla
  • kara murat: zeten kızlar böyle salak içicı ereyoncu sarapcı buyluyurlar cok yazık oldu cıcı kızlara 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Ünlü sanatçı Umut Akyürek, estetik operasyonlar sonucu "Yerli Angelina Jolie" lakabını almasının ardından yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak virüsün ciddiyetini vurguladı. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement