Kız Kardeşini Yakarak Öldüren Abla Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kız Kardeşini Yakarak Öldüren Abla Tutuklandı

Kız Kardeşini Yakarak Öldüren Abla Tutuklandı

Mersin'de, erkek arkadaşıyla kaçan 18 yaşındaki Ayşe Ersöz'ü üzerine benzin dökerek yakan ablası Elif K. tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

08.04.2015 19:45  Güncelleme: 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, erkek arkadaşıyla kaçan 18 yaşındaki Ayşe Ersöz'ü 8 Mart'ta üzerine döktüğü benzinle yakarak öldüren abla 27 yaşındaki Elif K., tedavisinin ardından tutuklandı.

BARIŞTIRMA BAHANESİYLE EVE ÇAĞIRDI

Tarsus'un Sıraköy Mahallesi'nde oturan Ayşe Ersöz, bir taş ocağında işçi olarak çalışan 24 yaşındaki Mehmet Özkan ile evlenmek için kaçtı. Sevgililer daha sonra Tarsus Belediyesi Nikah Dairesi'ne başvurup 10 Mart'a nikah günü almıştı. 8 Mart'ta aynı mahallede oturan genç kızın ablası 2 çocuk annesi Elif K., kardeşini ailesiyle barıştırma bahanesiyle evine çağırdı.

YATAK ODASINDA YAKTI

Eve gelen kız kardeşi Ayşe'yi bir süre sonra 'Gel, seni askerdeki kardeşimiz Zafer ile telefonda görüştüreyim' diyerek yatak odasına götüren Elif K., iddiaya göre daha önce odaya sakladığı 2,5 litrelik bidondaki benzini kız kardeşinin üzerine döktükten sonra çakmağı çaktı. Bir anda alevler içinde kalan genç kızın çığlıkları üzerine odaya giren yakınlarının müdahalesiyle alevler söndürüldü.

DUVAĞIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ağır yaralanan Ersöz ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yüzünün yüzde 70'lik bölümü yanan Ersöz, daha sonra ambulans uçakla İzmir'e sevk edildi. Genç kız, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Ayşe Ersöz, 16 Mart'ta duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı.

"CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRDÜ"

Kız kardeşiyle birlikte kendisi de yanan ve Adana Seyhan Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan abla Elif K., taburcu edildi. Hastaneden Tarsus Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından alınan Elif K., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Canavarca hislerle yakınını öldürme' suçundan tutuklanarak Adana Karataş Kadın Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kız Kardeşini Yakarak Öldüren Abla Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • HELIN: BACINA YARDIM EDECEYINE YAPTIGINA BAK SEYTANIN.INSALLAH BACINA YASADIGIN ACININ BIN KATINI HAPISDE ACI CEKERSIN 30 3 Yanıtla
  • yani: ne günlere kaldık yarrabim yani birde aynı evde değilsin yani bırak sanane 30 1 Yanıtla
  • cCc: yakan kocası yada başka bir erkek olsaydı aylarca basın ve tv gündeminden düşmezdi. Allah rahmet eylesin 26 1 Yanıtla
  • TS Karadeniz : Bjk #yazmak için yazma namus sevdiği adama kaçmak ile kirlenmez asıl sevmediğin biri ile Evlenip şiddet görüp baba evine dönmek daha kötü bir duygu ayrıca helal olsun Dediğin olaya bak ve aynaya bakıp utan senin zerre kadar namus kavramını bilmediğin o kadar açık ki ..bu cani Kardeşini öldürmekle kalmadı kendi 2 tane çocuğunun da hayatını karttı geberip gider inşallah ceza evinde !! 20 1 Yanıtla
  • ......: sadece vicdan ve iman diliyorum. . . 18 2 Yanıtla
  • yazık: sen abla olmuşsunda insan olamamışsın be insan kardeşini nasıl yakar bırak kardeşini insan insanı nasıl yakar. 18 0 Yanıtla
  • bu gidiş hayra alamet değil: tüylerim diken diken oldu üstelik bu vahşeti yapan bir kadın ve abla. . . 14 0 Yanıtla
  • ADANA VE MERSİNİ KARANTİNAYA ALSIN DEVLET: MERSİN VE ADANA YI KARANTİNAYA ALIN ARTIK BU NE ARKADAŞ BİR AVUÇ İNSANIN YAŞADIĞI YERLER BİLDİĞİN DEHŞET TOPRAKLARI, BÜYÜK ŞEHİRDE YOK BU VAHŞET BU EŞKİYALIK BE ARKADAŞ BUNLARI EĞİTİN KARDEŞİM ÖYLE SALIN TIOLUM İÇİNE , GENEL OLARAK TÜM İNSANLARI KASTETMİYORUM AMA ÇOĞUNLUK KAFAYI YEMİŞ ADANA VE MERSİNDE BU NE KARDEŞİM NASIL BİR TOPLUM OLDUNUZ ÇIKTINIZ DAHA DOĞRUSU NASIL İNSANLIKTAN ÇIKTINIZ BÖYLE ??? 11 1 Yanıtla
  • simyaci: Yahu neden Yaktın kıskandınmı 10 0 Yanıtla
  • oflu: Katlediliyorsa adana veya mersindir tecavüzse samsundur 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak
    12:30 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul'da 'basın merkezi' kuracak. Basın merkezleri, seçime ilişkin gelişmeleri takip etmek isteyen basın mensuplarına hizmet verecek ve seçim sonuçlarına dair verileri sağlayacak. Ayrıca, basın merkezlerinde sergi ve röportajlar da gerçekleştirilecek.

  • Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi
    12:30 Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi

    Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi. Düzağaç köyünde Hasan K'ye ait samanlıkta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Hızla yükselen alevler bitişikteki traktöre de sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Mengen Belediyesi itfaiyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerce evlere sıçramadan söndürülen yangında, samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.

  • MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi
    12:30 MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrenciler için Sıtkı Koçman Spor Tesisleri Futbol Sahasında iftar programı düzenledi. Programa üniversite yöneticileri, kaymakam, müftü ve çok sayıda öğrenci katıldı. MSKÜ'de eğitim gören öğrencilerin bütçelerine destek olmak amacıyla imzalanan protokol kapsamında, Ramazan ayı boyunca öğrencilerin iftar yemeği Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Ramazan ayının bereketli geçmesini temenni etti.

  • Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı
    12:29 Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin bagajında Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli ise gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    12:27 Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler, çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi.

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı
    12:26 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de polisin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan aramalarda, 1025 gram bonzai, 350,87 gram fubinica, 200,19 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda tutuklanan 12 kişi cezaevine gönderildi.

  • İzmir'de Sünger Kent projesi yayılıyor
    12:26 İzmir'de Sünger Kent projesi yayılıyor

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Çamdibi Mahallesi'ndeki Mediha Mahmut Bey Ortaokulu'nda uygulanan Sünger Kent projesini yerinde inceledi. Başkan Soyer, projenin hayatı dönüştürecek büyük bir adım olduğunu belirtti.

  • Toz Taşınımı İnsan Sağlığını Olumsuz Etkiliyor
    12:25 Toz Taşınımı İnsan Sağlığını Olumsuz Etkiliyor

    ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, toz taşınımının insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çekerek, astım ve KOAH gibi nefes darlığı hastalığı olanların dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise toz taşınımı beklendiğini belirterek tedbirli olunması çağrısında bulundu.

  • Gaziantep'te okul servisi çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti
    12:25 Gaziantep'te okul servisi çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir okul servisi, Karşıyaka Mahallesi'nde İbrahim Taş'a çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taş'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Okul servisi sürücüsü gözaltına alındı.


Advertisement