Adana'da Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Adana'da Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldürdü

Adana\'da Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldürdü

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde 31 yaşındaki Ufuk Koca, eşinden ayrılmak üzere olan kız kardeşi Güler Ayan'ın kayınpederi 48 yaşındaki Yaşar Ayan'ı tabancayla öldürdü.

09.03.2016 15:39  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde 31 yaşındaki Ufuk Koca, eşinden ayrılmak üzere olan kız kardeşi Güler Ayan'ın kayınpederi 48 yaşındaki Yaşar Ayan'ı tabancayla vurarak öldürdü.

İlçeye bağlı Ayvalı Mahallesi'nde 1.5 yıllık önce evlenen 23 yaşındaki Ferdi Ayan ile 22 yaşındaki Güler Ayan çifti arasında şiddetli geçimsizlik başladı, genç kadın babasının evine döndü. 1 çocuk annesi Güler Ayan, bugün sabah saatlerinde ağabeyi Ufuk Koca ile akrabalarını da yanına alarak kayınpederi Yaşar Ayan'ın üst katındaki evine eşyalarını almaya gitti.

İddiaya göre aile, gelinlerine eşyayı vermeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine Ufuk Koca ile kardeşinin kayınpederi Yaşar Ayan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koca, yanında getirdiği tabancayla, Ayan'a kurşun yağdırdı. Olayda, tarafları ayırmaya çalışan komşuları 60 yaşındaki Şükrü Koca da ayağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Ufuk Koca olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yaşar Ayan'ın öldüğünü belirledi. Ayağından yaralanan Şükrü Koca ise İmamoğlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaşar Ayan'ın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayın büyüme ihtimaline karşı mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, Ufuk Koca'nın yakalanması için de çalışma başlatıldı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Kız Kardeşinin Kayınpederini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement