Kız Meselesi Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Kız Meselesi Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Kız Meselesi Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde yaşanan kavgayı ayırmak için olay yerine gelen Ali Eren Koç’un ölümüne ve İ.C.C.’nin yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen 6 kişi adliyeye sevk edildi.

17.02.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşanan kavgayı ayırmak için olay yerine gelen Ali Eren Koç'un ölümüne ve İ.C.C.'nin yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde D-100 Karayolu yanında bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin ölümüne bir kişinin ise yakalanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Önceki gün yaşanan olayda, Derince D-100 karayolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında bıçak ve sopalarla birbirine saldıran kalabalık grubu ayırmak üzere olay yerine gelen 22 yaşındaki Eren Koç isimli genç göğüs bölgesinden, 15 yaşındaki İ.C.C. ise sırtına isabet eden bıçak darbesiyle yaralanmıştı.

Ambulansa alınan Ali Eren Koç, İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybederken, İ.C.C. ise başka bir ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olayda hayatını kaybeden Ali Eren Koç'un cenazesi Derince Yıldızevler Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Yeni Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayın ardından Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ve Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından başlatılan soruşturmada kavgaya karışan 16 kişi gözaltına alındı. Yaşları 18'den küçük olan şüphelilerin ifadeleri Cumhuriyet Savcısı tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'nde alındı. Gözaltına alınan 16 kişiden 10'u ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcı tarafından cinayet zanlısı olduğuna karar verilen K.Ç. (17) ile beraberindeki O.G. (17), O.T. (17), V.A. (17), F.S. (17) ve A.S.Y. (17) isimli şahıslar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kız Meselesi Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement