Kız Meselesi Yüzünden Kavga Çıktı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kız Meselesi Yüzünden Kavga Çıktı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kız Meselesi Yüzünden Kavga Çıktı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan bir kişi hayatını kaybederken, sırtından bıçaklanan şahıs ise ağır yaralandı.

15.02.2015 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan bir kişi hayatını kaybederken, sırtından bıçaklanan şahıs ise ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Derince D-100 karayolu yanında bulunan bir alışveriş merkezi otoparkında iki grup arasında kız meselesi nedeniyle kavga çıktı. Bıçak ve sopalarla birbirine saldıran kalabalık gruptan 23 yaşındaki Ali Eren Koç isimli genç göğüs bölgesinden, 15 yaşındaki İ.C.C. ise sırtından bıçak darbesiyle yaralandı. Bıçaklanan iki genç kanlar içinde yerde kalırken, olayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kalabalık grup olay yerinden kaçarken, ambulansa alınan Ali Eren Koç, İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. İ.C.C. ise başka bir ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sırtından bıçaklanan İ.C.C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis ekipleri olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Derince Çınarlı Mahallesi Olcay Sokak adresinde ikamet eden İsmail ile Songül Koç çiftinin 4 çocuğundan biri olan Ali Eren Koç'un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alan Koç'un arkadaşları ve ailesi de hastaneye gelerek gözyaşlarına boğuldu. Ali Eren Koç'un Başiskele Vezirçiftliği'nde bulunan bir fabrikada çalıştığı ve 5 ay önce askerden geldiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ise, kavgaya karışan yaklaşık 15 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kız Meselesi Yüzünden Kavga Çıktı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement