Kız Meslekten 4. Kez Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Kız Meslekten 4. Kez Kan Bağışı Kampanyası

Kız Meslekten 4. Kez Kan Bağışı Kampanyası

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kan bağışında farkındalığı arttırmak, öğrenci ve velilerini bilgilendirmek amacıyla okullarında yürüttükleri kan bağış kampanyasının 4.’sünü düzenledi.

11.05.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kan bağışında farkındalığı arttırmak, öğrenci ve velilerini bilgilendirmek amacıyla okullarında yürüttükleri kan bağış kampanyasının 4.'sünü düzenledi.

"Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı" adlı kampanya ile yürütülen çalışmalarda şu ana kadar 150 ünite kan toplanırken, kapanışla birlikte bu sayının 250 ünite kan olması bekleniyor. Okulun edebiyat öğretmeni olan ve aynı zamanda okulun sosyal faaliyetleriyle ilgilenen Refahaddin Kara, kan bağışı konusunda Türkiye çapında güzel çalışma yapan okullardan bir tanesi olduklarını ifade etti. Kan bağışı kampanyasını 4. kez düzenlediklerini de belirten Refahaddin Kara "Daha öncede bu çalışmalar yapıldı. Bu çalışmayı dördüncü defa düzenliyoruz. Her çalışmamızda kademe kademe ilerliyor, sonra biz pilot okul olarak 'Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı' adı altındaki proje çalışmasına soktular. Son 2 çalışmamızı o proje dahilinde yapıyoruz. Türkiye çapında gerçekten bu anlamda güzel çalışma çıkaran okullardan bir tanesiyiz. Şu an bizim rekor amacımız yok ama yine güzel bir çalışmamız var ki gördüğüm kadarıyla velilerde şu an bu çalışmaya ilgi gösteriyor. Sonuç rekor olur olmaz çok umurum da değil ama benim çocuklarımın bunu umur etmesi hoşuma gidiyor. Okulumuz kan bağışı için 1 günlük açık oluyor. Saat sabah 09.00'da başlıyor, akşam saat 17.00'de bitiyor. Şu saat itibariyle şu ana kadar 150 civarında kan bağışı var. Akşama kadar 250 civarında kan bağışı bekliyorum. Ön çalışmamda 400'e yakın isim vardı. Beklentime göre inşallah 250 civarında kan bağışı olacak" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kız Meslekten 4. Kez Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement