Kız Öğrencilerden Milletvekili Enç'e 3g'li Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Kız Öğrencilerden Milletvekili Enç'e 3g'li Teşekkür

Kız Öğrencilerden Milletvekili Enç\'e 3g\'li Teşekkür

Antalya’nın Demre ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan lise son sınıfı kız öğrenciler, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in uğraşları sonucu açılması planlanan çocuk gelişim bölümü için Enç’e teşekkür ettiler.

24.01.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan lise son sınıfı kız öğrenciler, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in uğraşları sonucu açılması planlanan çocuk gelişim bölümü için Enç'e teşekkür ettiler. Kız öğrenciler, cep telefonundan 3G ile Enç'e bağlanarak "Teşekkür ederiz" dedi.

Daha önce Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne açılması planlanan ancak olumsuz raporu alınan çocuk gelişimi bölümü, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in, Milli Eğitim Bakanlığı'na yapmış olduğu ısrar sayesinde onay aldı.

Lisede karne törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, çocuk gelişim bölümünün onay alındı kararını kızlara bildirmesiyle, sevinç çığlıkları atan kızlar, Milletvekili Enç'e teşekkür etmek istediklerini belirttiler.

Kız öğrencilerin bu isteği üzerine, karne törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ile AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı devreye girerek, Enç'e cep telefonundan 3G ile bağlandılar. Hep bir ağızdan "Bizleri düşündüğünüz için teşekkür ederiz vekilim" diyen öğrencilere Enç de, "Sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuz" diyerek karşılık verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kız Öğrencilerden Milletvekili Enç'e 3g'li Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement