Kız Yurdu Öğrencileri İhtiyaç Sahiplerinin Yanında - Son Dakika
Yerel

Kız Yurdu Öğrencileri İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara Cebeci Kız Yurdu'nda kalan Kızılay gönüllüsü öğrenciler, Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahipleri ve sığınmacılara gıda yardımında bulundu.

24.11.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara Cebeci Kız Yurdu'nda kalan Kızılay gönüllüsü öğrenciler, Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahipleri ve sığınmacılara gıda yardımında bulundu.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yurtlarda kalan öğrenciler sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Ankara Cebeci Kız Yurdunda kalan Kızılay gönüllüsü öğrenciler, Türk Kızılay'ı Ankara Şubesi ile işbirliği içinde,? Ankara'da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile Filistinli, Afgan ve Suriyeli aileleri ziyaret etti. Ailelerle sohbet eden gençler, yanlarında getirdikleri gıda paketlerini ailelere teslim etti.

Sığınmacı ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen gençler, kitap hediye ettikleri çocuklarla oyunlar oynadı.

Gönüllü öğrencilerden Selin Akarpınar, derslerden arda kalan zamanlarda yurtta açılan çeşitli kurslara ve bu tür sosyal sorumluluk projelerine katıldığını belirterek, "Öğrenci arkadaşlarımızla birlikte, Türk Kızılay'ının desteği ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak istedik. Bu etkinlikle yardımlaşmanın, 'veren el' olmanın huzurunu yaşadık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kız Yurdu Öğrencileri İhtiyaç Sahiplerinin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement