Kızağını, Poşetini, Leğenini Kap Gel" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kızağını, Poşetini, Leğenini Kap Gel" Etkinliği

Görüntü Dökümü : Kaymakam Yavuz Aslan'ın konuşması Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal'ın konuşması Kızakla kayan insanlardan görüntüler - Mihalıççık ilçesinde hazırlanan özel pistte çocuklar kızaklarla kaydı Eskişehir'de Mihalıççık Belediyesince düzenlenen "Kızağını, poşetini, leğenini kap gel" etkinliğinde çocuklar oluşturulan özel pistte kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.

26.01.2016 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Kaymakam Yavuz Aslan'ın konuşması

Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal'ın konuşması

Kızakla kayan insanlardan görüntüler - Mihalıççık ilçesinde hazırlanan özel pistte çocuklar kızaklarla kaydı

Eskişehir'de Mihalıççık Belediyesince düzenlenen "Kızağını, poşetini, leğenini kap gel" etkinliğinde çocuklar oluşturulan özel pistte kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.

Etkinlik için Mezbahane Sokak'ta özel pist hazırlandı. Kızak ve salep dağıtılan etkinliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendi.

Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sömestir tatili nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Çocukların tatillerde bilgisayar başından kalkmadığına dikkati çeken Uysal, "Belediye olarak böyle bir etkinlik düzenledik ve Mihalıççık halkının katılımıyla tekrar çocukluğumuza döndük. Bundan sonra da bu etkinliğimizi daha da genişleterek 'Mihalıççık kızak şenliği' adı altında buluşmak istiyoruz. Hemşehrilerimizi de kızak kaymak için Mihalıççık'a davet ediyoruz" dedi.

Etkinliğe katılan Kaymakam Yavuz Aslan ise çocukların geçmişte olduğu gibi sokak oyunlarıyla sosyalleştiğini ve bu tür etkinliklerin artması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızağını, Poşetini, Leğenini Kap Gel' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement