Kızıl Panda Seko,Spor Okullarında - Son Dakika
Güncel

Kızıl Panda Seko,Spor Okullarında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sporu tabana yaymak amacıyla başlattığı Spor Okulları projesi 12 ilçede tüm hızıyla devam ediyor.

05.03.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sporu tabana yaymak amacıyla başlattığı Spor Okulları projesi 12 ilçede tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğin şampiyon ve sporcularının Kocaeli'nden çıkması için başlatılan proje 12 ilçede ve 18 tesiste 6-12 yaş arasındaki çocuklara spor eğitimi vermeye devam ediyor. Masa Tenisi; Basketbol; Voleybol; Tenis ve Cimnastik branşlarında verilen spor eğitimi geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyor.

Okulları Geziyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün sevimli maskotu kızıl panda SEKO'da, zaman zaman spor okullarını ziyaret ederek minik öğrencilerle eğlenceli dakikalar geçiriyor. Son olarak Kartepe Pakmaya ortaokulu, Gölcük 17 Ağustos Gençlik Hizmetleri şubesi, Karamürsel Atatürk Gençlik Hizmetleri salonlarını gezen sevimli kızıl panda, spor okulları öğrencileriyle buluştu. Geleceğin yıldız adayları sevimli kızıl pandayı bir an olsun yalnız bırakmayarak birlikte hatıra fotoğrafı da çektirmeyi unutmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızıl Panda Seko,Spor Okullarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement