Kızılay, 84 Aileye Kavurma Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Kızılay, 84 Aileye Kavurma Dağıttı

Kızılay, 84 Aileye Kavurma Dağıttı

Türk Kızılayı Korkuteli Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi 84 aileye kavurma dağıttı.

10.07.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Korkuteli Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi 84 aileye kavurma dağıttı.

Türk Kızılay'ı Korkuteli Şubesi tarafından, 2014 yılında Kurban bağışı toplanmamasına rağmen Kızılay, 84 aileye kavurma konservesinin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı bildirildi.

Türk Kızılay'ı Genel Merkezinden şubelerine gönderilen kıyma ve kavurma konservelerinden birer adet olmak üzere ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kızılay Korkuteli Şube Başkanı Sait Eryılmaz, tarafından kavurma ve kıyma konserveleri dağıtıldı.

Şube Başkanı Sait Eryılmaz, Türk Kızılayı'nın misyonuna uygun olarak fakirlerin sofralarına yardım elini uzatmaya devam ettiğini belirtti. İlçedeki 84 aileye kıyma ve kuşbaşı konservesi dağıttıklarını ifade eden Eryılmaz, "Türk Kızılayı, geçen yıl kurban bayramlarında bağış alamamasına rağmen genel merkezimiz tarafından gönderilen kavurmalar ihtiyaç sahibi ailelere muhtarlar vasıtasıyla ulaştırıldı. Bizlere yardımcı olan mahalle muhtarlarına teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak yardıma muhtaç ailelere elimizi uzatma gayreti ve çabası gösteriyoruz. Ramazan ayını hem ibadetimizle hem de ihtiyaç sahipleriyle bütünleşme ayı olarak benimsiyoruz. Türk Kızılayı'nın misyonuna uygun olarak onların sofralarına yardım elimizi uzatmak istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay, 84 Aileye Kavurma Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement