Kızılay, Beyoğlunda Konut Yaptıracak - Son Dakika
Ekonomi

Kızılay, Beyoğlunda Konut Yaptıracak

Kızılay, Beyoğlunda Konut Yaptıracak

Türk Kızılay'ı, Beyoğlu'nda, Firuzağa mahallesinde bulunan binayı yıkarak anahtar teslim bedelle konut inşaatı yaptıracak.

25.07.2014 10:59  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı, İstanbul'un Beyoğlu ilçesi, Firuzağa mahallesinde yer alan bir taşınmaz üzerindeki binayı yıkarak anahtar teslim götürü bedelle konut inşaatı yaptıracak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, İstanbul'un Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesinde bulunan bir taşınmaz üzerindeki bina yıkılarak anahtar teslim götürü bedel ile konut inşaatı yaptırılacak. Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az yüzde 3'ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler.

İhaleye ait şartnameler müdürlükten 350 TL karşılığında temin edilebilecek. İdari ve teknik şartnamelere www.kizilay.org.tr/İhale İlanları adresinden ulaşılabilecek. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Ağustos 2014 günü saat 10.30'a kadar Genel Müdürlüğün İdari İşler Evrak Birimine vermiş veya göndermiş olmaları gerekecek. "Teklif ve Teminat Mektubu" zarfı 22 Ağustos 2014 günü saat 14.30'da Genel Müdürlüğün Toplantı Salonunda açılacak. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacak. Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Kızılay, Beyoğlunda Konut Yaptıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement