Kızılay Çalışmalarını Vali Küçük'e Anlattı - Son Dakika
Yerel

Kızılay Çalışmalarını Vali Küçük'e Anlattı

Kızılay Çalışmalarını Vali Küçük\'e Anlattı

Kızılay Heyeti, geçtiğimiz günlerde valiler kararnamesiyle Şanlıurfa Valisi olarak atanan Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.

05.03.2014 13:52  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleşen ziyarette Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi, Başkan Yardımcısı M. Talat Akay, Genel Sekreter Şahban Kılıç ile yönetim kurulu üyelerinden Ahmet İnan ve Neşet Uçkan hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında Kızılay Şube yönetimi ile görüşen vali izzettin Küçük "Türk Kızılay'ı ülkemiz genelinde olduğu gibi yurt dışında da ihtiyaç sahiplerine sağlık, barınma ve iaşe gibi hizmetler sunan gurur duyduğumuz köklü bir kuruluşumuz. Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale, kan bağışı gibi önemli hizmetler de sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle insanlığa hizmet aşkıyla görevini yapan Kızılay gönüllülerine ve tüm çalışanlarınıza başarılar diliyorum. dedi.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Av.Ahmet Elçi, Vali Küçük'e Kızılay'ın Urfa'daki çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Elçi, Milli Mücadele Dönemi'nde Türk Kızılayı'nın işlevinin anlatıldığı Kızılay yayınlarından iki kitap hediye ederek, destek ve katkılarından dolayı Vali Küçük' e teşekkür etti. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kızılay Çalışmalarını Vali Küçük'e Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement