Kızılay'daki "Demokrasi Nöbeti" Sürüyor - Son Dakika
Politika

Kızılay'daki "Demokrasi Nöbeti" Sürüyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto için meydanlara çıkan vatandaşların Ankara Kızılay Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti" sürüyor.

19.07.2016 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto için meydanlara çıkan vatandaşların Ankara Kızılay Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısı üzerine meydanlara koşan her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Kızılay Meydanı'nda bu akşam da yerini aldı.

Vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesince kurulan platformdan mehter marşlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce okuduğu şiirleri dinleyerek, demokrasi nöbetini coşku ve kararlılıkla sürdürüyor.

Siyaset ve sanat dünyasından destek

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan platforma davet edilen siyaset ve sanat dünyasından kişiler de vatandaşı selamlayıp, demokrasi nöbetine destek veriyor.

Bu kapsamda Kızılay'a gelen AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ve sanatçı Uğur Işılak vatandaşları selamladı. Işılak, bazı şiirlerini de seslendirdi.

Öte yandan, alandaki vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi ve bazı gıda firmalarınca çeşitli ikramlar da yapılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kızılay'daki 'Demokrasi Nöbeti' Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement