Kızılay'dan Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye

Kızılay\'dan Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kızılay Fatsa Şubesi tarafından ilçedeki engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtımı devam ediyor.

20.04.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kızılay Fatsa Şubesi tarafından ilçedeki engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtımı devam ediyor.

Fatsa Kızılay Derneği Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların kendilerine başvuruda bulunduğunu ve başvuru neticesinde ihtiyacı olan vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiklerini kaydetti.

İhtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ettiklerini belirten Şevketoğulları, "Şubemize önceden yapılan başvuru neticesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Kızılay olarak engelli kardeşlerimizin de her zaman yanındayız. Onların dertleriyle dertlenip sevinçleriyle seviniyoruz. Engelsiz bir dünyada tekerlekli sandalyelerimizin vatandaşlarımıza kolaylık getirmesini temenni ederim. Tekerlekli sandalye temininde katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman bu denli hizmetler içerisinde olacağız. Derneğimize gelip maddi durumu yetersiz malul vatandaşlarımızı tekerlekli sandalyeye kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement