Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine 400 Adet Gıda Yardım Paketi - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine 400 Adet Gıda Yardım Paketi

Kızılay\'dan İhtiyaç Sahiplerine 400 Adet Gıda Yardım Paketi

Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere 400 adet gıda yardım paketi dağıtıyor.

24.06.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere 400 adet gıda yardım paketi dağıtıyor.

Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere Kızılay gönüllüleri ve Kızılay Kadın Kolları tarafından 400 adet gıda yardım paketi dağıtılıyor. Gıda yardım paketlerinde yağ, şeker, salça, kıyma ve kavurma konservelerinden oluşan 14 çeşit ürün bulunuyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay'ın sosyal sorumluluk projelerine devam ettiğini belirten Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi Başkanı Hamiyet Çizen, bu yıl yardım paketlerine vekaleten kesilen kurban etlerinden yapılan kıyma ve kavurma konservelerini de eklediklerini söyledi.

Türk Kızılay Tekirdağ Şubesi Başkanı Hamiyet Çizen, kimseyi rencide etmeden yardım paketlerini ailelere ulaştırdıklarını belirterek, "Kızılay olarak her zaman ihtiyaç sahibi insanların yanında yer alıyoruz. Bu Ramazan ayında da üzerimize düşeni yapıyoruz. Ramazan içinde 14 çeşit ürünün bulunduğu gıda yardım paketleri ile ihtiyaç sahibi ailelerle ulaşarak onları sevindiriyoruz. Yardım yapılacak aileleri eski kayıtlarımızdan, Valilik ve Sosyal Yardımlaşma Derneklerinin kayıtlarından belirlememizin yanı sıra kendimiz de görerek belirliyoruz. Yardım paketleri Kızılay gönülleri ve Kızılay Kadın Kolları tarafından kimseyi kırıp rencide etmeden ailelerin evlerine teslim ediliyor" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan İhtiyaç Sahiplerine 400 Adet Gıda Yardım Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement