Kızılay'dan Kan Hastalarına Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Kan Hastalarına Gıda Yardımı

Kızılay\'dan Kan Hastalarına Gıda Yardımı

Türk Kızılayı Adana Seyhan Şubesi, Adana Kan Hastalıkları Derneği Üyesi ihtiyaç sahibi kan hastalarına Ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu.

12.07.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Adana Seyhan Şubesi, Adana Kan Hastalıkları Derneği Üyesi ihtiyaç sahibi kan hastalarına Ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu.

Dernek üyelerine, kıyma ve kuşbaşından oluşan kavurma konserveleri dağıtan Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, hayırseverlerin yardımlarıyla temin edilen hediyelerle, ihtiyaç sahibi muhtaç insanların yüzlerini bu mübarek ayda güldürerek gönülleri fethetmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kızılay olarak sadece Ramazan ayında değil yılın 12 ayında ihtiyaç sahiplerine imkanlar dahilinde yardım ulaştırmaya gayret ettiklerini belirten Azan, "Tabi ki, burada en önemli unsur hayırseverlerimizdir. Kızılayımıza yaptıkları her yardıma, ihtiyaç sahiplerine kuruşu kuruşuna ulaştırıyoruz. Bir anlamda, bağışçılarımız Kızılayımıza ne kadar destekte bulunurlarsa, o kadar çok ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyoruz. Bu arada, bağışçılarımızın Kızılay'a yaptıkları ayni ve nakdi yardımlar, gelir vergisi matrahından düşülmektedir" dedi.

Adana Kan Hastalıkları Derneği Başkanı Şahin Özbingül de, her yıl yaptıkları yardımdan dolayı Seyhan Kızılay Şube Başkanı Eyyüp Azan'a, tüm üyeleri adına teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Kan Hastalarına Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement