Kızılay'dan Kitap Bağışı - Son Dakika
Güncel

Kızılay'dan Kitap Bağışı

Türk Kızılayı Ankara Şubesi, EKİP 42 Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi kapsamında Karapınar TOKİ Yavuz Selim ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

21.01.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Ankara Şubesi, EKİP 42 Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi kapsamında Karapınar TOKİ Yavuz Selim ortaokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Ankara Gençlik kolları teşkilatlanma başkanı Mehmet Akif Şenyıl ve beraberindeki 6 gönüllü, bin 350 kitap ile TÜBİTAK tarafından yayınlanan 600 adet dergiyi Karapınar TOKİ Yavuz Selim Ortaokuluna, düzenlenen törenle bağışladı.

Kolilerle getirilen kitaplar öğrencilerin de katılımı ile okul kütüphanesine yerleştirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, kitap okumanın önemine ve toplum üzerindeki etkilerine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Kurumsal bazda kitap bağışını Kızılay'dan aldık. Bu proje kapsamında toplumun herkesimin de aileler, veliler, yöneticiler kitap okumayı alışkanlık hale getirmeli ve hayat tarzı haline dönüştürmelidir. Seyreden değil okuyan bir toplum olabilelim diye bu projeyi gerçekleştirdik. Kitaplar okunursa değer bulur. Yoksa raflarda kalan kitapların hiçbir anlamı olmaz. Okuyup güzel ülkemizde iyi şeylere imza atacak birikimli nesiller ancak kitap okuyarak bu hedeflere ulaşabilirler. Kızılay yetkililerine bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum"

Türk Kızılayı Ankara Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Akif Şenyıl da bu bağışın öğrencilerimize faydalı olacağına inandığını belirterek, gönüllü arkadaşlarla birlikte bu kitapları buraya getirmekten mutlu olduk diye konuştu. Daha sonra hep birlikte koliler açılarak öğrenciler tarafından kitaplar kütüphaneye yerleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılay'dan Kitap Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement