Kızılay'dan Muhteşem Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Muhteşem Sünnet Şöleni

Kızılay\'dan Muhteşem Sünnet Şöleni

Kızılay Konak Şubesi tarafından düzenlenen sünnet şölenine katılan davetliler sünnet olan çocukların sevincine ortak olarak sahneye çıkan sanatçılarla doyasıya eğlendi.

25.06.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Konak Şubesi tarafından düzenlenen sünnet şölenine katılan davetliler sünnet olan çocukların sevincine ortak olarak sahneye çıkan sanatçılarla doyasıya eğlendi.

Kızılay Konak Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe sünnet olan 30 çocuk ve aileleri ile birlikte Sağlık İl Müdür Yardımcısı Hakan Bayrakçı, DSP İl Başkanı Selçuk Karakülçe, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Turgut Yıldız, Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, Karşıyaka Şube Başkanı Muhammet Altunkaynak, Urla Şube Başkanı Nurgül Saltuk, Bayraklı Şube Başkanı Mehmet Mert, Tire Şube Başkanı Hasan Yarıcı, Türk Kızılayı Ege Bölge Afet Merkezi Müdürü Halil Aksüt ile çok sayıda davetli katıldı.

Kızılay Konak Şube Başkanı Tekin Akkoyun etkinlikte yaptığı konuşmada Kızılay hakkında bilgi vererek, "Kızılay olarak ihtiyacı olanların yanında olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında yine yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yapacağız, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs veriyoruz. Yine Giyim Bağış Kutuları ile kullanılmış eşyaları toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bugün ilkini yapmış olduğumuz sünnet şölenini de geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Kızılay olarak bu çalışmaları halkımızın desteği ile gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da Kızılay'ın yaptığı çalışmalardan övgü ile söz ederek, Kızılay'ın düzenlemiş olduğu şölene katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Sünnet olan çocuklara hediyelerinin verilmesinden sonra gecenin düzenlenmesine katkıda bulunanlara plaketleri verildi. Daha sonra sanatçılar Caner Şimşek, Ersin Kuşkanat, Mikrop Hikmet, Ömer Köroğlu, Atacan Ozan sahneye çıkarak sünnet çocukları ve aileleri ile davetlileri eğlendirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Muhteşem Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement