Kızılay'dan Önce İftar, Sonra Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Kızılay'dan Önce İftar, Sonra Kan Bağışı

Kızılay\'dan Önce İftar, Sonra Kan Bağışı

Kızılay Kan Merkezi Nevşehir Şubesi geleneksel hale getirdiği Kadir Gecesi'nde sokak iftarı programını bu yıl da gerçekleştirdi.

02.07.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Kan Merkezi Nevşehir Şubesi geleneksel hale getirdiği Kadir Gecesi'nde sokak iftarı programını bu yıl da gerçekleştirdi.

Belediye Caddesi üzerindeki sokak iftarında Nevşehir esnaf ile kent sakinlerini buluşturduklarını belirten Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Cengiz Gülen, "Nevşehir halkını, esnafları ve ihtiyaç sahiplerini biraraya getirerek kesimler arasında köprü görevimizi yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Köprü görevimizi Nevşehir'de olduğu gibi ülke genelinde de dünyada da ispat ediyoruz. Halkımıza ve hayırseverlerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Gülen, Ramazan ayı içerisinde Kızılay olarak gıda ve koli yardımı olarak 5 bin 170 kişiye ulaştıklarını da açıkladı.

Kan bağışının Ramazan ayında biraz düşük olduğunu ifade eden Gülen,  "Kurşunlu Cami önünde çıkışı kan bağışı alacağız. Bayramdan sonra da düzenli olarak kan bağışı almaya devam edeceğiz. Geçen yıl 12 bin ünite kan bağışı almıştık. Bu yıl ise, 15 bin üniteye ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kızılay Başhekimi Dr. Süleyman Kurt,  "Türk Kızılayı olarak Kadir Gecesi'nde kan bağışı kampanyası düzenledik. Vatandaşlarımızın ilgisinden memnunuz. Halkımıza her ekipte kan bağışına verdikleri destek için ve verdikleri her kanda 3 kişinin can kurtardıkları için teşekkür borçluyuz" dedi.

- Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılay'dan Önce İftar, Sonra Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement