Kızılay'dan Vali Alpman'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Vali Alpman'a Ziyaret

Kızılay\'dan Vali Alpman\'a Ziyaret

Kızılay Iğdır Şube Başkanı Tahir Artantaş ve yönetim kurulu üyeleri Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’ı makamında ziyaret ettiler.

26.08.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Iğdır Şube Başkanı Tahir Artantaş ve yönetim kurulu üyeleri Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman'ı makamında ziyaret ettiler.

Yaptıkları çalışmaları Vali Ahmet Turgay Alpman'a anlatan Başkan Tahir Artantaş, "Kızılay olarak çalışmalarımız sürüyor. Yılda birkaç kez kan toplama kampanyası düzenliyoruz. Bölgede kan toplayan iller arasında başarılıyız. Genel merkezden gelen yardımları ihtiyaç sahibi, insanlara ulaştırıyoruz. Bu arada yeni göreviniz hayırlı olsun, yardım ve desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Kızılay Derneği Başkanı Artantaş ve yönetim kurulu üyeleri Serdar Ünsal, Tayfur Kuş ve Şeref Artantaş'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ise, "Türk Kızılay'ı ülkemizin en büyük yardım kuruluşlarının başında gelmektedir. Olağan üstü hallerde ve doğal afetlerde Kızılay, devletimizin güler yüzü ve şefkat eli olarak her zaman yanımızda olmuştur. Bizlerde yöneticiler olarak, Kızılay'ın her zaman yanında olup, destek vermeliyiz" diye konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Vali Alpman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement