Kızılay'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kızılay'dan Ziyaret

Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı makamında ziyaret etti.

04.11.2015 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olması nedeniyle, Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi, Başkan Yardımcısı Muharrem Yeşilkaya, Sekreter Fuat Karakuyu,Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yeşil ve Kadın Kolları Üyesi Selma Sabancı, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı ziyaret etti.

Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi, "Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ'ın Kızılay'ımıza yaptığı katkılardan ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediyemizi her an yanımızda görmek bizleri daha da güçlendiriyor" dedi.

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, göreve geldikleri günden bu yana Kızılay'ın yanında olduklarını belirtti. Başkan Demirağ, "Din, dil, ırk, sosyal statü ayrımı gözetmeksizin tüm yardıma ihtiyaç duyanların yanında olan Kızılay'ımız yaptığı duyarlı hizmetleriyle önemli bir misyonu üstlenmiştir. Kızılay, savaşların, doğal afetlerin ve yoksulluğun tümüyle ortadan kaldırılmadığı dünyamızda, kurulduğu günden bu yana tüm insanlığa yardım elini uzatmaktadır. Bu anlamda Kızılay Kurumuna ve yardımseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Kızılay'ımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızılay'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement