Kızılay Genç Butik, Gebze Teknik Üniversitesi Açılışı - Son Dakika
Güncel

Kızılay Genç Butik, Gebze Teknik Üniversitesi Açılışı

'Kızılay Genç Butik'in 7.'si Gebze Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen törenle açılacak.

07.04.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Merter Şubesi ve üniversite yönetimlerinin işbirliğiyle hayata geçirilen projede yerleşke içine açılan 'Kızılay Genç Butik'lerde Türk Kızılayı gönüllüleri ve öğrenciler gönüllü olarak çalışıyor. Merter Şubesi'nin Türkiye'nin önde gelen giyim firmalarından bağış olarak temin ettiği kullanılmamış 1. el giysiler mağazanın raflarında yer alıyor.

Üniversite yönetimlerinin belirlediği ihtiyaç sahibi öğrenciler, beğendikleri giysileri bir alışveriş merkezinden alışveriş yapar gibi kabinlerde deniyor ve ücretsiz olarak alıyor.

Kızılay Genç Butik'in 7.'si Gebze Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle kuruldu. Gebze Teknik Üniversitesi'nde okuyan ihtiyaç sahibi 3 bin öğrencinin yararlanması planlanan 'Kızılay Genç Butik'in açılışı Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze, Çayırova, Darıca İlçe Protokolleri ile Kızılay Kocaeli Şube Başkanı T. Muzaffer Şişmanoğlu, Kızılay İstanbul Merter Şube Başkanı Ercan Tan, Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Ertan Tunçel'in katılımıyla gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızılay Genç Butik, Gebze Teknik Üniversitesi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement